guadalupe mountains snowfall s4 boyband lirik lagu naxx 10 kel thuzad tactics vs strategy os tincoas disco grafia de bronco leadbelly goodnight irene vinyl replacement allete systems australia pty limited australia
Email

hello@example.com

Phone

+32 458 623 874

Kingdom

Universal Studio
8-12 Neal St, London
WC2H 9PU

Het bestuur '19-'20

Contact:

jos@yunited.nl

Jos Uitterhaegen (21): Initiatiefnemer en Voorzitter

Volledig toegewijd aan het creëren van een dragende jongerencultuur in Gouda. Zet zich al sinds zijn 16e onvoorwaardelijk in voor cultuur voor met name lokale jongeren uit Gouda & omstreken. Begonnen als vrijwilliger bij de jongerensociëteit So What!, waar hij vele evenementen heeft geproduceerd als programmeur van So What! maar ook in eigen beheer. Daarnaast heeft ook diverse evenementen in StudioGonz en Woodies/Friends georganiseerd.

 

Na twee jaar ervaring in de lokale muziekscene zich volledig gaan focussen op zijn afstudeerstage van de Herman Brood Academie bij evenementenorganisatie Give Soul. Deze organisatie staat bekend om grootschalige in- en outdoor evenementen in Rotterdam (o.a. Maassilo) met bekende conceptfeesten als Rotterdamse Rave, Modular, Triangle en Glow in the Dark. Na hier de volgende stap te hebben genomen in zijn loopbaan kwam hij terug naar Gouda om vervolgens succesvol het initiatief te nemen om op zaterdag 26 mei 2018 het allereerste dancefestival ooit in Gouda te organiseren: Riverdale Festival. Dit was een daverend succes met een in de voorverkoop uitverkocht GOUDasfalt voor 3.500 bezoekers.

 

Nu houdt Jos zich druk bezig met de oprichting van Yunited, zijn nieuwste en misschien wel grootste project tot op heden. Hij droomt van een bruisend Gouda gevuld met creatieve concepten en ruimte voor innovatie en jeugdige commercie. Het is dan ook zijn onbetwiste mening dat het essentieel is dat dit de komende jaren wordt doorgevoerd in Gouda en dat dit moet worden geïnitieerd door de lokale jongeren zelf. Vanuit deze missie en visie is Yunited ontstaan.

Contact:

gino@yunited.nl

Gino Bakker (24): Medeoprichter, PR & Activiteiten
Van jongs af aan bezig met muziek en ondernemen. Na verschillende studies terechtgekomen in Utrecht om daar communicatie te studeren. Vervolgens via een afstudeerstage terechtgekomen in Rotterdam, bij evenementenorganisatie CONTRA. CONTRA organiseert Blijdorp Festival, Blijdorp Winterfestival, Containerbar Noord en CONTRA Clubavonden. Na deze stage officieel bij het bedrijf aan de slag gegaan als marketeer.

 

Daarnaast oprichter van een onafhankelijk muzieklabel, dat de kans biedt aan talentvolle producers om hun muziek uit te brengen op Spotify, iTunes, Beatport en andere grote online muziekplatformen. Ook eigen werk wordt op dit label uitgebracht.

 

Ondanks alle mooie kansen die een wereldstad als Rotterdam biedt, blijft de drang om iets voor Gouda te betekenen aanwezig. Daarom al een tijd met Jos in contact om te kijken naar mogelijkheden om deze historische stad ook voor jongeren aantrekkelijk te maken. Met Yunited gaan we het heft in eigen handen nemen, en met z’n allen zorgen voor een stem die de gemeente wel serieus moet nemen. Samen maken we van Gouda weer een levendige stad!

Contact:

niels@yunited.nl

Niels Korte (22): Medeoprichter, Penningmeester & Acquisitie

Zijn hele leven lang al initiatiefnemer geweest. Studerend in Utrecht en in het verleden de functie van commissaris Acquisitie & PR bekleed bij studievereniging Forum. Momenteel 3e-jaars student Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam en werkzaam in de automotive sector, echter is de ondernemende prikkel nog steeds merkbaar voor hem.

 

Twee jaar geleden heeft hij zijn eigen bedrijf Wesupply marketing opgericht. Wesupply is kort geleden een ander pad ingeslagen en is voor Niels op een lager pitje is komen te liggen. Hij hoopt weer terug in het ondernemen leven te stappen door in het bestuur van Yunited te stappen.

 

Door kennis en ervaring op het gebied van marketing & sales kan Niels op zakelijk vlak veel toevoegen. Verder zal hij zijn uiterste best doen nieuwe relaties aan te gaan die interessant zijn voor de vereniging. Niels wilt zich gaan profileren als hét aanspreekpunt voor externe partijen.

 

Opgegroeid in Gouda is het gebrek van aandacht voor jongeren voor hem persoonlijk naar voren gekomen en is hij daarom sterk gemotiveerd daar verandering in te brengen. Niels hoopt met Yunited de stad Gouda weer op de kaart te kunnen zetten en de deur te openen voor Gouda als studentenstad. Yunited wordt hét aanspreekpunt voor jongeren in Gouda en brengt daarmee veel mogelijkheden en kansen.